Over ons

Burghgraef vleesbedrijf

Burghgraef is een vleesbedrijf uit Ter Apel wat al heel wat jaartjes meedraait. Sinds 1929 voorzien wij vanuit Ter Apel slagerijen, horecagelegenheden, supermarkten, marktkooplui en winkeliers van topkwaliteit vleesproducten. Of het rauw of gegaard, vers of bevroren, bewerkt of bewerkt moet zijn, wij zorgen ervoor. Met trots bezorgen wij elke werkdag in de wijde omtrek van Ter Apel onze vleesproducten naar volle tevredenheid van ons zeer diverse klantenbestand. 

Gehaktballen

De gehaktballen die wij zelf in Ter Apel maken vinden dagelijks hun weg naar vele klanten. In de slagerij, winkel, kantine en horecagelegenheid vinden ze gretig aftrek onder het winkelende en etende publiek. Om onze gehaktballen voor iedereen beschikbaar te maken hebben we een webshop in het leven geroepen waar iedereen zelf de gehaktballen van Burghgraef kan bestellen. In grote getale produceren en garen wij onze gehaktballen in Ter Apel, maar altijd volgens onze eigen receptuur. Door de gehaktballen altijd in vastgestelde eenheden te maken met afgewogen kruiden en eventueel uien garanderen wij een constante kwaliteit en smaak. Een Burghgraef gehaktbal is altijd op gelijk van smaak, samenstelling en kwaliteit. 

 

Andere producten

Naast onze gehaktballen maken wij nog meer vleesproducten in eigen huis. Wij hebben een ruime selectie worsten uit eigen worstmakerij. Wij maken onder andere droge worst in diverse varianten, leverworst, grillworst, bloedworst, verse worst, saucijzen en braadworsten. Ook runderburgers, gegaarde spareribs, kip- en varkenssaté, shoarma- en reepjesvlees maken wij zelf.

 

Drogerij

Om onze worsten te drogen hebben we de beschikking over een eigen drogerij. Naast worst drogen wij hier ook schenke met of zonder zwoerd en nagelhout. Daarbij hebben wij genoeg capaciteit om ook de droge worsten van diverse slagerijen naar hun eigen recept te produceren en desgewenst te drogen.