Vragen en antwoorden
De meest gestelde vragen over ons bedrijf en onze producten hebben we hier voor u verzameld.
Hoe zit het met de verzendkosten?
Voor bestellingen die wij opsturen rekenen wij €9,95 per bestelling. Dit zijn kosten voor verpakking en verzending. De verzendkosten zijn de kosten voor een pakket wat door PostNL berekend wordt en de kosten voor de isolerende verpakking die we gebruiken om de bestelling te verpakken. Afhalen bij ons in Ter Apel is uiteraard gratis.
Waarom kan ik geen andere producten bestellen die Burghgraef maakt?
Onze webshop is gericht op de verkoop van gehaktballen, naar aanleiding van diverse verzoeken hebben wij hier leverworst aan toegevoegd. De andere producten die door ons gemaakt worden zijn verkrijgbaar via diverse wederverkopers, het is voor ons niet haalbaar om deze in combinatie met de gehaktballen ook online aan te bieden.
Hoe lang zijn de gehaktballen houdbaar?
Onze gehaktballen zijn een week gekoeld en 6 maanden bevroren houdbaar na ontvangst van je bestelling.
Hoe maak ik de gehaktballen warm?
Onze gehaktballen zijn altijd vacuüm verpakt. Je kunt ze in de verpakking in warm, niet kokend, water opwarmen. Uit verpakking warm laten worden in een pan met jus kan ook. Een lekkere jus maakt de gehaktbal extra lekker! Ook is het mogelijk de gehaktballen in de verpakking langzaam in de magnetron op te warmen. Heb je de verpakking al verwijderd? Dek dan de gehaktballen af in de magnetron met een deksel of krimpfolie.
Kan ik bestellen voor mijn zaak?
Onze gehaktballen worden in diverse slagerijen, horecazaken, tankstations en (sport)kantines verkocht. Voor zakelijke klanten (met KvK-inschrijving) is het mogelijk om op rekening te bestellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hoe garen jullie gehaktballen?
Onze gehaktballen worden in een kookketel, in de jus, gegaard. Naar aanleiding van berichten op sociale media is het idee ontstaan dat de gehaktballen gefrituurd worden, het apparaat op de foto's is echter een kookketel. De gehaktballen worden dus niet gefrituurd.